Mobilepay
0

Camijo Silke (håndfarvet garn), CamijoKnit

Camijo Silke fra CamijoKnit er virkelig eksklusivt håndfarvet garn. Dette pure silk garn er nemlig spundet af hele fire tråde 100% mulberry silke!

Camijo Silke er utrolig blødt og lækkert, og den rene silke føles fantastisk mod huden. Garnet er derfor helt oplagt til at strikke projekter, som bæres direkte med huden. 

Garnet er håndfarvet, og der er derfor kælet for farevspillet i hvert enkelt nøgle. Det betyder, at hvert nøgle har sit eget unikke farvespil, og ethvert projekt i Camijo Silke bliver derfor helt unikt! Camijo Silke findes både i afdæmpede farver og farver med mere tydelige farveskift, så der er noget for enhver smag.

Garnet kan både strikkes i enkelttråd med en strikkefasthed på ca. 28 masker på 10 cm, men du kan også strikke det i dobbelttråd eller sammen med en følgetråd, f.eks. silk mohair, og dermed få en strikkefasthed på ca. 21 masker på 10 cm.

Da garnet er håndfarvet, er hvert nøgle helt unikt, og der vil derfor være små forskelle i toner, speckles og fordelingen af farve. Strikkes der med mere end ét fed anbefales det derfor at skifte mellem de to fed. Dermed undgås pooling, hvor farven lægger sig i en plamage ét sted på arbejdet.

 

Et nøgle = 100 g = 400 m

Strikkefasthed: ca. 28 masker = 10 cm

Vejledende pindestørrelse: ca. 3 mm

100% mulberry silke

Håndvaskes i uldsæbe