Mobilepay
0

Camijo Silke (håndfarvet garn) fra CamijoKnit

Camijo Silke er indbegrebet af eksklusivitet og luksus. Dette pure silk garn er nemlig spundet af fire tråde 100% mulberry silke, og så er det håndfarvet!

Silke fra CamijoKnit er fantastisk blødt og lækkert, og kan derfor let bæres direkte mod huden. Med Camijo Silke kan du de smukkeste projekter, som er både blanke og bløde.

Garnet er håndfarvet, og hvert nøgle har derfor sit eget unikke farvespil. Ethvert projekt i Camijo Silke bliver derfor helt unikt! Camijo Silke findes både i afdæmpede farver og farver med mere tydelige farveskift, så der er noget for enhver smag.

Camijo Silke kan både strikkes i enkelttråd med en strikkefasthed på ca. 28 masker på 10 cm, men du kan også strikke det i dobbelttråd eller sammen med en følgetråd, f.eks. silk mohair, og dermed få en strikkefasthed på ca. 21 masker på 10 cm.

Da garnet er håndfarvet, er hvert nøgle helt unikt, og der vil derfor være små forskelle i toner, speckles og fordelingen af farve. Strikkes der med mere end ét fed anbefales det derfor at skifte mellem de to fed. Dermed undgås pooling, hvor farven lægger sig i en plamage ét sted på arbejdet.

 

Et nøgle = 100 g = 400 m

Strikkefasthed: ca. 28 masker = 10 cm

Vejledende pindestørrelse: ca. 3 mm

100% mulberry silke

Håndvaskes i uldsæbe