Mobilepay
0

Go Handmade Tencel/bamboo Extra Fine

Tencel/bamboo Extra Fine fra Go Handmade er det lækreste bløde lacegarn. Garnet er perfekt som følgetråd og kan f.eks. bruges i stedet for silk mohair. Med Tencel/bamboo Extra Fine vil du få et glattere og mere skinnende resultat end når du bruger silk mohair.

Tencel er et organisk bæredygtigt naturmateriale, som er fremstillet af træflis, primært fra bøgetræer og eucalyptus. Træet er FSC-cerficeret og stammer fra naturlig udtyndning af skove og rester fra anden træproduktion. Tencel er dermed et bæredygtigt materiale, fremstillet under ypperlige miljøhensyn.

Tencel er blidt og skånsomt for huden. Sammensætningen af fibrene fra bøgetræer og eucalyptus gør at materialet er virkelig behageligt mod huden. Det er blødere end silke og glattere for huden end uld og bomuld, og derudover har det en super absorbtionsevne.

Sammensætningen med bambus giver et superblødt og let skinnende resultat, når du strikker eller hækler med det.

 

Et nøgle = 50 g = 370 m

Vejledende strikkefasthed: 38-40 m = 10 cm

Vejledende pindetykkelse: 2-2½ mm

60% bambus og 40% tencel

Kan maskinvaskes

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.