0

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at garnvaerkstedet.dk behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

 

Personoplysninger

Du kan tilgå hjemmesiden uden at give os personlige oplysninger om dig selv. Hvis du ønsker at handle med os eller modtage vores nyhedsbreve, har vi brug for visse personlige oplysninger om dig

Vi gemmer dine personlige oplysninger for at kunne håndtere dine ordrer i shoppen. Vi gemmer email, telefonnummer, navn, ip, postnummer, by samt adresse. Disse oplysninger bruger til at sende dine varer til dig eller til en pakkeshop. Vi gemmer også dine ordrer, faktura og kreditnota, således vi kan servicere dig i tilfælde af reklamation eller retur. Vi er desuden pålagt at gemme bilag så som ordre, faktura og kreditnota jævnfør dansk bogføringslov min. 5 år.

Når du indtaster dine personlige data i forbindelse med køb på vores webshop, gøres dette via en krypteret forbindelse. Vi har krypteret forbindelse via vores hostingudbyder (Shoporama), og der er også kryptering på betalingsmodulet fra vores betalingskortudbyder (Epay).

Hos Garnværkstedet er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig håndtering af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • · foretager betaling af køb
  • · sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • · i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde (f.eks på mail i på telefon).


wondersport.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, som kunden efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, via Google Analytics.

Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Vi har ikke adgang til dit kortnummer, når du betaler i vores webshop, og vi gemmer ikke dine om bankoplysninger, for eksempel ved tilbagebetaling til bankkonto.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på garnvaerkstedet.dk videregives kun til udvalgte samarbejdspartnere, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.

For at kunne videreudvikle og forbedre hjemmesiden fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden - f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

V anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Når du handler på garnvaerkstedet.dk, accepterer du dette. Du kan læse mere om Googles privatlivsvilkår her af http://www.google.com/intl/da_DK/policies/privacy/.

Når personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Garnværkstedet, så lever tredjemand op til EU's krav om behandling af personlige oplysninger. Vi har databehandleraftaler med vores samrarbejdspartnere, som dokumenterer dette.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Adgang til oplysninger

Du har altid mulighed for at fravælge direkte kommunikation fra garnvaerkstedet.dk.  Såfremt du ønsker, at vi skal afholde sig fra at anvende dine personoplysninger i reklameøjemed via e-mail eller anden direkte kommunikation, så kan du framelde dig via linket, der er nederst i alle nyhedsbreve fragarnvaerkstedet.dk. Du kan også kontakte os på mette@garnvaerkstedet.dk 

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker det, så skal du skrive til os på adressen mette@garnvaerkstedet.dk

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Garnværkstedet forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Klagemulighed

Hvis du vil klage over vores behandling af dine persondata så kontakt os!

Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, www.datatilsynet.dk.